تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) پارگی رباط صلیبی امیری تایید نشد لغو مسابقه تراکتور و ملوان در لیگ برتر شروع امیدوارکننده عربستان در پلی‌آف | تساوی بی‌برنده قطر و عمان دلهره ملی‌پوشان در آسمان روسیه | تأخیر در لندینگ هواپیمای تیم ملی منیر الحدادی: هرگز تصور نمی‌کردم فوتبال ایران چنین اتمسفری داشته باشد دعوت از بازیکن بدون تیم به تیم ملی ایران! | چرا جهانبخش در کنار ملی‌پوشان است؟ پرسپولیس دست به دامن کاناوارو شد
سرخط خبرها

معمای عجیب مهدی طارمی در فوتبال| شاگرد هالیوودی علی دایی!

  • کد خبر: ۶۴۰۶۳
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۸
معمای عجیب مهدی طارمی در فوتبال| شاگرد هالیوودی علی دایی!
مهدی طارمی جاپای علی دایی گذشته و درست در لحظاتی که بیشترین فشارها و انتقادها به سمتش روانه می‌شود، به بهترین شکل به زمین بازی برمی گردد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، تا قبل از این فوتبالیست‌های بزرگی با گل‌های زیبا و قیچی برگردان، هواداران فوتبال را سر ذوق آورده‌اند، اما گل مهدی طارمی به چلسی فقط یک گل زیبا نیست بلکه این نهایت استعداد و تلاش فوتبالیستی است که سال‌ها در زیر غبار بی‌توجهی و جبر جغرافیایی، به چشم نیامده است.

قیچی برگردان مهدی طارمی به چلسی، یکی از گل‌هایی است که پشت سر خود، یک فیلم‌نامه فوق‌العاده برای کارگردان‌های هالیوودی دارد. جوانی که با وجود استعداد ذاتی خود، قادر به نمایش آن در مکان و زمان مناسب نیست و در ادامه، دقیقا به دلایلی که سایر هم‌نسلان و دوستانش هم علتش را نمی‌دانند، راهی مسیر پر پیچ و خم زندگی می‌شود.

دو سال سربازی و دوری از فوتبال، دوری از پایتخت و حضور در مناطق کمتر برخوردار و در ادامه، تصمیمات شخصی اشتباه باعث می‌شود طارمی در ۲۵ سالگی بیشتر شبیه بازیکنی باشد که آخرین سال‌های فوتبالش را سپری می‌کند!

اما او شاگرد علی دایی است که اولین گل ملی خود را در ۲۴ سالگی زده و در نهایت آقای گل جهان شده است؛ فوتبالیستی که همیشه بیش از اینکه به خاطر نبوغش معروف شود، به خاطر تلاش و اراده بیش از اندازه خود مورد تحسین همگان قرار گرفته است.

اگر طارمی یک چیز را هم از استاد تمام عیار خود یاد گرفته باشد، تلاش است؛ تلاش تا آخرین لحظه برای تحقق رویای کودکی و نوجوانی.

در واقع این یک جمله کلیشه‌ای است که "با تلاش به هر چه می‌خواهی می‌رسی" یا "هیچ وقت دیر نیست"، اما برای مهدی طارمی که استعداد و نبوغ رسیدن به رویای کودکی خود را دارد، دور از دسترس نبود و نیست که باز هم فراتر از چنین لحظه‌ای را برای خودش و هموطنانش رقم بزند.

برای خیلی‌ها، خوشحالی از موفقیت طارمی توسط میلیون‌ها ایرانی و تحسین او در قیاس با موفقیت لژیونر‌های آسیایی مانند "سون هیونگ مین" کره‌ای، تعبیری جز این ندارد که چقدر سقف رویای "ما" کوتاه است، اما طارمی و موفقیتش در اروپا یا سیر رشد علیرضا بیرانوند، داستان غلبه بر واقعیت‌های دشوار زندگی است.

نه تنها در ایران، بلکه در فوتبال اروپا هم هیچ‌کسی چشم انداز روشنی برای فوتبالیستی ۲۹ ساله در مقایسه با یک فوتبالیست ۲۰ ساله ندارد، اما برای مهدی طارمی که رویای بازی در رئال مادرید را دارد، هنوز زمان برای ارائه "نهایت خودش" وجود دارد تا برای میلیون‌ها کودک و نوجوان ایرانی الهام بخش شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->